پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

واکنش تند لندن به انتقاد‌های زلنسکی از ناتو

واکنش تند لندن به انتقاد‌های زلنسکی از ناتو انگلیس در واکنش به انتقاد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از ناتو، به طعنه گفت که لندن خدمات تحویل آمازون برای تسلیحات به اوکراین نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بن والاس وزیر دفاع انگلیس در واکنش به انتقاد‌های زلنسکی از ناتو به علت مشخص نکردن برنامه زمانی پیوستن اوکراین به این ائتلاف نظامی، گفت که لندن خدمات تحویل شرکت آمازون برای تسلیحات به اوکراین نیست و کی‌یف باید از حامیانش قدردانی کند.

وی به اوکراینی‌ها توصیه کرد که به خاطر داشته باشند که کشور‌ها باید سیاستمداران شکاک در واشنگتن و دیگر پایتخت‌ها را ترغیب کنند که ده‌ها میلیارد دلار کمک نظامی که به کی‌یف برای جنگ علیه روسیه می‌شود ارزشش را دارد.

والاس در اینباره توضیح داد: بعضی اوقات شما باید قانونگذاران در کنگره آمریکا را متقاعد کنید، شما باید سیاستمداران شکاک در کشور‌های دیگر را ترغیب کنید که این کار ارزشش را دارد.

زلنسکی بعدتر به شبکه اسکای نیوز گفت: از چیزی که وزیر دفاع انگلیس گفته متعجب شدم. ما همیشه قدردان هستیم. من نمی‌دانم منظور او چه بود و اینکه چطور باید ابراز قدردانی کنم.

وی با طعنه ادامه داد: ما می‌توانیم صبح از خواب بیدار شویم و به صورت شخصی از وزیر تشکر کنیم. ما از انگلیس ممنون هستیم.

درحالیکه اوکراین به علت فشار‌های غرب برای پیوستن این کشور به ناتو وارد جنگ با روسیه شده است، اکنون اعضای این ائتلاف نظامی به ویژه آمریکا اجازه ملحق شدن کی‌یف به این جمع را نمی‌دهد.

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو اعلام کرده که اوکراین هنگام مهیا شدن شرایط به این بلوک نظامی خواهد پیوست.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هم پیشتر گفته بود که تا زمان پایان جنگ بین مسکو و کی‌یف امکان عضویت اوکراین در ناتو وجود ندارد. زلنسکی نیز از شرایط به وجود آمده ناراضی است و خواهان مشخص کردن یک تاریخ مشخص برای پیوستن کشورش به ناتو است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار